Welcome!

Search Authors: Gilad Parann-Nissany, RealWire News Distribution

News Feed Item

Viber lanceert 'Viber Out' wereldwijd, waardoor meer dan 200 miljoen gebruikers goedkoop kunnen bellen naar elk gewenst telefoonnummer

Viber (www.viber.com) kondigde vandaag de release van Viber 4.1 voor Android en iPhone aan. Deze release omvat de volledige wereldwijde lancering van Viber Out, een nieuwe functie waarmee gebruikers goedkoop kunnen bellen naar elk gewenst mobiel of vast telefoonnummer.

Viber had eerder Viber Out beschikbaar gesteld voor gebruikers in de Filippijnen in de nasleep van Tyfoon Haiyan om gebruikers te helpen contact te maken met vrienden en dierbaren. Om gratis gesprekken vanuit de Filippijnen te bieden, ging Viber samenwerkingsverbanden aan met telco's over de hele wereld, waaronder Telecom Oostenrijk, Telecom Nieuw-Zeeland, Hutchison, Bharti Airtel, Telecom Italië, Citic, Netvision Cellcom, Mada Communication en Omantel. Viber werkte ook samen met Globe Telecom, zodat gebruikers wereldwijd gratis naar de Filippijnen konden bellen.

Nu met de officiële wereldwijde lancering stelt Viber Out alle gebruikers van Viber in staat om iedereen wereldwijd tegen lage tarieven te bellen op Android, iPhone en Desktop, en in de toekomst ook via Windows Phone. Viber Out-krediet kan worden gekocht met een in-app aankoop van de Google Play Store of de Apple App Store, of met een creditcard via Viber Desktop. Bovendien heeft Viber Out een beduidend lagere prijs per oproep dan andere concurrerende diensten als gevolg van lagere tarieven per minuut en het weglaten van de aansluitkosten.

“Viber Out geeft onze miljoenen gebruikers een nieuwe manier om gebruik te maken van Viber en zorgt ervoor dat ze een contact op elk gewenst moment kunnen bereiken,” aldus Talmon Marco, CEO van Viber. “We zullen Viber Out blijven verbeteren en onze gebruikers verbonden houden tegen de betaalbaarste prijzen die maar mogelijk zijn.”

In tegenstelling tot concurrerende diensten toont Viber Out je werkelijke telefoonnummer aan de ontvanger, zodat hij of zij weet wie er belt. Verder beschikt Viber Out on Desktop over het adresboek van je telefoon, zodat je geen nummers hoeft te onthouden of deze handmatig moet kiezen.

Viber Out voegt zich bij de stickermarkt van Viber als het tweede betaalde onderdeel van de app. Als onderdeel van deze release heeft Viber nieuwe stickers toegevoegd en zal het bedrijf doorgaan met meer content toe te voegen. Viber bracht ook een nieuwe promotionele video uit met aandacht voor een van haar karakteristieke personages - Violet.

De video is hier beschikbaar: https://www.youtube.com/watch?v=_uMj6ntj_9o

Over Viber:

Viber is ontwikkeld door Viber Media, een pioniersbedrijf in VoIP en berichtgeving voor mobiele apparatuur. Viber verbindt iedereen waar ook ter wereld. Gratis. Gebruikers van Viber kunnen via 3G/4G of WiFi tekstberichten, leuke stickers, foto's, video's en doodles sturen, locaties wereldwijd uitwisselen en gratis telefoneren in HD-kwaliteit, en communiceren met behulp van Push-To-Talk op toestellen zoals iPhone®, Android, ™Windows Phone, Blackberry®, Windows®, Mac, Linux, Symbian, Nokia S40 en Bada. En nu stelt Viber Out gebruikers in staat om goedkoop te bellen naar elk gewenst telefoonnummer in de hele wereld. Viber heeft meer dan 200 miljoen gebruikers in 193 landen en vernieuwt continu met de introductie van nieuwe platforms en de toevoeging van nieuwe fun-features.

Meer over Viber kunt u zien op

https://www.facebook.com/viber

https://twitter.com/viber

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

More Stories By Business Wire

Copyright © 2009 Business Wire. All rights reserved. Republication or redistribution of Business Wire content is expressly prohibited without the prior written consent of Business Wire. Business Wire shall not be liable for any errors or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.